Eesti Vaegkuuljate Liidu ametlik foorum
Sa ei ole sisse loginud.
Lehed: 1
Enda tutvustuseks mainin ära, et olen juba üle 8 aasta olnud arvutisõltlane. Kusjuures pole see minu arvuti (veel?) netti ühendatudki! Asub ta mul parema kõrva taga, kenasti oma pesas, ja kui väga veab, siis vast eksisteerime temaga koos elu lõpuni otsekui muinasjutus (Ja kui nad veel ära pole surnud, siis elavad kahekesi koos õnnelikult edasi...) Aga nali naljaks, olime ühe väikse tüdrukuga kaks esimest eestlast, kes said 2000.a mälestusväärsel aprillipäeval sisekõrvaimplantaadi. Tegemist oli üsnagi julge tembuga, sest keegi sellest imeasjast midagi ei teadnud ja eks meie need katsejänesed siis olime ![]()
Sain just eile uue protsessori ja tunded on pisut segased. Ühest küljest tundub võõraste inimeste jutt (s.h ka telerist kostev) paremini arusaadav, teisalt taas kuuldub oma kõne häirivalt monotoonsena. Püüdsin lapsele laulda, no ei tule viis välja.
Koos uue 5 cm kõrvamasinaga, mis oma hiiglaslikust pakendist (mõõdud 55x27x18) lõpuks välja koorus, tekkis ka idee, et implantistid võiksid omavahel tihedamalt läbi käima hakata, ning parim koht pesitsemiseks oleks esialgu Kõkude foorumi tiiva all. Tänud admin Allarile, kes meile selle nurgakese lõi! Oleks lahe, kui siia koonduksid implantaadi saanud noored ja igaüks ennast natuke ka tutvustaks ![]()
Eemal
Nu jah...lugesin üleval pool Kristi lugu ära,aga see pole veel kõik....veel parem on see et saaksime kokku,vot see oleks huvitavam.......saaksime kõigest muredest ,rõõmudest ära rääkida.Elame ja näeme....Tsauki
Eemal
Lehed: 1